Nastavitve piškotkov
Prednosti
  • kreativne rešitve
  • vrhunska storitev
  • strokovno svetovanje
Tagi
 

Tržno svetovanje

Vsaka blagovna znamka, produkt in tržišče ima specifične značilnosti, ki zahtevajo individualen pristop. Na osnovi izkušenj in znanja vam nudimo strokovno tržno svetovanje, prilagojeno vašim specifičnim potrebam in ciljem.

Nudimo vam:

  • poslovno svetovanje pri vstopu na trg
  • izdelavo načrta trženja
  • celovito podporo (trženje, servis strank)
  • tržne raziskave

Slovenski trg je trg mnogih priložnosti. Kljub svoji majhnosti se predvsem zaradi dobre kupne moči za vstop na slovenski trg odločajo tudi tuja podjetja, katerim nudimo celovito storitev testiranja trga, priprave tržne strategije, medijskega načrtovanja, produkcije materialov in končnega servisa strank.

Mnenja naših naročnikov
Sandra Blagojević, L.I.F.E. Institute
Najboljša poslovna odločitev, ki smo jo sprejeli je bila sodelovanje z uigranim teamom strokovnjakov Aliansa 54, ki so nam z veseljem in predvsem hitro odgovorili in ponudili za nas najprimernejšo rešitev problema. Na podlagi dosedanjih izkušenj lahko pohvalimo njihovo izjemno odzivnost, natančnost in predvsem pristno pripravljenost iskanja skupnih rešitev. Z veseljem ugotavljamo občutno povečano povpraševanje po naših storitvah ter pozitiven odziv strank na obliko in preglednost programa. Hvala za pomoč.
Sonja Teodorović, direktorica EKO ORGANIKA GROUP
Podjetje Aliansa 54 nam je ponudilo vrhunsko storitev po izredno ugodni ceni. Zelo pozitivno smo bili presenečeni nad hitrostjo postavitve spletne strani in nad strokovnostjo osebja. Vsekakor so podjetje vredno zaupanja. Skratka, odlična izkušnja.
Petra Grum, direktorica J.C. BERLITZ
Naše izkušnje z Alianso 54 so odlične. Polni so svežih idej in inovativnih rešitev. Všeč nam je njihova kreativnost, bujna domišlija, pogum, odlične ideje in vizualne rešitve.