Nastavitve piškotkov
banner
Prednosti spletnega oglaševanja
  • oglaševanje na največjem trgu
  • možnost ciljnega oglaševanja
  • ugoden oglaševalski prostor
  • zagotavljanje konkurenčnosti
  • promocija blagovne znamke

Google Adwords
e-Novice

Zaupajte nam vaš e-naslov in vsak mesec vam bomo dostavili novice, namige in aktualno ponudbo.

Tagi
 

Spletno oglaševanje

Internet je rastoč brezmejni trg. Na področju spletnega oglaševanja, iskalnega marketinga in optimizacije spletnih strani se Aliansa54 uvršča med prodornejša slovenska podjetja. Lahko se pohvalimo z zavidljivimi rezultati, ki jih dosegamo pri pozicioniranju blagovnih znamk na spletu. Usposobljeni strokovnjaki načrtujemo oglaševalske akcije za vas, jih vodimo in spremljamo, ter vam o rezultatih poročamo.

Storitve spletnega oglaševanja zajemajo:

  • spletno načrtovanje in zakup
  • spletno oglaševanje na doseg (Google.si, Najdi.si)
  • optimizacijo spletnih strani (SEO)
  • vključitev v socialna omrežja in vzdrževanje (Facebook, Twitter, LinkedIn,..).
  • strokovno svetovanje na področju spletnega marketinga

Spletno načrtovanje in zakup spletnega oglasnega prostora zahteva veliko mero pazljivosti, znanja in izkušenj. S kreativnim pristopom ustvarjamo nov tržni prostor.

Spletno oglaševanje na doseg je ciljano oglaševanje, kjer vaš tekstovni oglas prikazujemo določeni ciljni skupini uporabnikov izbranega iskalnika (Google.si, Najdi.si, ...). Na osnovi analize prometa in prodaje na vaših spletnih straneh razvijemo strategijo oglaševanja na določene ključne besede. Rezultate oglaševanja sproti spremljamo in prilagajamo, ter tako dosegamo kar se da visok izkoristek budžeta.

Optimizacija spletnih strani (SEO) je proces prilagoditve spletne strani spletnim iskalnikom. Profesionalna optimizacija vas pri iskalnih zadetkih v spletnih iskalnikih ponese na najvišja mesta in vam tako zagotavlja visoko obiskanost vaših spletnih strani. Ker je optimizacija spletnih strani ključ do uspeha, zaposlujemo vrhunske SEO strokovnjake!

Vključitev v socialna omrežja lahko vašemu poslu doprinese lepo število dodatnih strank. Socialna omrežja (Facebook, Twitter, ...) omogočajo komunikacijo med uporabniki, priporočila, mreženje informacij itd. Za vas vzdržujemo profile v socialnih omrežjih, jih osvežujemo in nadragujemo. Prav tako vam pripravimo predlog dodatnega oglaševanja določeni ciljni skupini uporabnikov določenega socialnega omrežja.

Izdelava in pošiljanje e-sporočil oz. obvestil strankam služi pospeševanju prodaje in utrjevanju blagovne znamke. Naj bodo vaše stranke obveščene o vaši ponudbi, novostih in akcijah. Vzpodbudite jih k nakupu!

Vsem našim naročnikom (in pravtako tistim, ki to še niste postali) nudimo brezplačno strokovno svetovanje na področju spletnega marketinga. Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin, ter z veseljem vam bomo na razpolago z informacijami in nasveti.

Mnenja naših naročnikov
Sandra Blagojević, L.I.F.E. Institute
Najboljša poslovna odločitev, ki smo jo sprejeli je bila sodelovanje z uigranim teamom strokovnjakov Aliansa 54, ki so nam z veseljem in predvsem hitro odgovorili in ponudili za nas najprimernejšo rešitev problema. Na podlagi dosedanjih izkušenj lahko pohvalimo njihovo izjemno odzivnost, natančnost in predvsem pristno pripravljenost iskanja skupnih rešitev. Z veseljem ugotavljamo občutno povečano povpraševanje po naših storitvah ter pozitiven odziv strank na obliko in preglednost programa. Hvala za pomoč.
Sonja Teodorović, direktorica EKO ORGANIKA GROUP
Podjetje Aliansa 54 nam je ponudilo vrhunsko storitev po izredno ugodni ceni. Zelo pozitivno smo bili presenečeni nad hitrostjo postavitve spletne strani in nad strokovnostjo osebja. Vsekakor so podjetje vredno zaupanja. Skratka, odlična izkušnja.
Petra Grum, direktorica J.C. BERLITZ
Naše izkušnje z Alianso 54 so odlične. Polni so svežih idej in inovativnih rešitev. Všeč nam je njihova kreativnost, bujna domišlija, pogum, odlične ideje in vizualne rešitve.