Nastavitve piškotkov
Zakaj in kako zmoremo?

Naša prednost je visok ‚know.how‘,
lasten tehnološki razvoj in nenehno sledenje trendom.

Smo v koraku s časom in vedno
vsaj korak pred konkurenco.

Tagi
 

Referenčni projekti: aplikacije

Transort

TRANSORT 1.0 Premium
Izdelali smo programsko aplikacijo za nadzor distribucije z realnočasnim in interaktivnim 3D prikazom nakladalne površine in tovora in uporabo umetne inteligence. Program vsebuje tudi vse osnovne funkcije za vodenje distribucijske službe. Maksimalna optimizacija logistike v transportu!

Protikorupcijski revizor

PROTIKORUPCIJSKI REVIZOR
Revolucionalna in tehnično dovršena računalniška aplikacija na trgu, s pomočjo katere velika podjetja in javne institucije ocenjujejo koruptivni faktor, ki predstavlja tveganje v organizaciji. Aplikacijo smo razvili za L.I.F.E. finančni inštitut, uporablja jo pa že širok krog velikih gospodarskih družb po svetu.

Protikorupcijski revizor

ALIANSA ADMINKA PRO

Razvili smo multifunkcijski CMS (Content Management Sistem) oz. administratorski vmesnik za urejanje spletnih strani in trgovin, ki je prejel najvišje ocene iz strani stroke. Ponaša se z izredno zmogljivostjo, enostavno uporabo in neomejeno možnostjo nadgradnje in vključevanja poljubnih funkcij.

 

Prevajanje

APLIKACIJA ZA PREVAJALCE
Dovršena aplikacija za avtomatiziran izracun cene prevoda oz. lekture na osnovi naložene datoteke. Aplikacija vsebuje administratorski vmesnik, ki omogoca urejanje cen in pogojev prevajalskih in lektorskih storitev.

Skupinski nakupi

SKUPINSKI NAKUPI
Razvili smo platformo za vse bolj zaželjene skupinske nakupe. Aplikacija omogoča popolni nadzor nad prodajo, kuponi, statistiko, ter omogoča karseda enostavno administracijo.

Transort

SCRABBLITZ - Interaktivno tekmovanje
Idejni koncept je temeljil na zastrašujočem dejstvu, da otroci preživijo preveč nekoristnega časa pred računalnikom. Zasnovali smo interaktivno igro (Flash programiranje...), organizirali vseslovensko tekmovanje v znanju angleškega jezika (interaktivna različica svetovno znane igre SCRABBLE), na katerem so se osnovnošolci od 5. do 9. razreda borili za laskavi naslov zmagovalca.

Tekmovanja se je udeležilo več kot 190 osnovnih šol v Sloveniji in več kot 270 na Češkem, kjer je enako tekmovanje potekalo vzporedno (ločeno). Obiskanost obeh spletnih strani je v času tekmovanja presegla število 100.000. Generalna pokrovitelja tekmovanja sta bila BERLITZ Slovenija d.o.o. in BERLITZ Schools Of Languages s.r.o..