Nastavitve piškotkov
Aktualno
Dodali smo svoj prispevek k dvigu slovenskega gospodarstva - znižali smo cene paketov do več kot 50% vrednosti... BERI VEČ >
e-Novice

Zaupajte nam vaš e-naslov in vsak mesec vam bomo dostavili novice, namige in aktualno ponudbo.

Tagi
 

Naše prednosti

Naš sloves odličnosti temelji na dokazani inovativni kreativnosti in brezkompromisni poslovni integriteti ter umetnosti spreminjanja dela v navdihnjen življenski trenutek vzpona po poti, ki jo izbirajo zmagovalci.

Naša formula je precej preprosta - poslušamo, postavljamo vprašanja, analiziramo in vam pomagamo determinirati vaše tržne potrebe in cilje. Na osnovi pridobljenih informacij vam svetujemo in se vedno potrudimo najti ustrezno rešitev.

Filozofija

Verjamemo, da danes na trgu odmeva le komunikacija, ki provocira in daje navdih. Od kod prihaja? Pri nas izvira iz idealističnega prostora brez meja. Izvira iz prostora, v katerem so vrata originalnim idejam ter mislim vedno odprta.

Zaposleni

Zaposlujemo ljudi, katerih energija in strateška inteligenca ter sama originalnost mišljenja presega sivino povprečnosti in vnaprej določene norme. Glede na to, da je naše delo poznati vaše, svoje jemljemo resno, kot vi vaše in z vami skupaj ubiramo učinkovite poti do uspeha.

Mnenja naših naročnikov
Sandra Blagojević, L.I.F.E. Institute
Najboljša poslovna odločitev, ki smo jo sprejeli je bila sodelovanje z uigranim teamom strokovnjakov Aliansa 54, ki so nam z veseljem in predvsem hitro odgovorili in ponudili za nas najprimernejšo rešitev problema. Na podlagi dosedanjih izkušenj lahko pohvalimo njihovo izjemno odzivnost, natančnost in predvsem pristno pripravljenost iskanja skupnih rešitev. Z veseljem ugotavljamo občutno povečano povpraševanje po naših storitvah ter pozitiven odziv strank na obliko in preglednost programa. Hvala za pomoč.
Sonja Teodorović, direktorica EKO ORGANIKA GROUP
Podjetje Aliansa 54 nam je ponudilo vrhunsko storitev po izredno ugodni ceni. Zelo pozitivno smo bili presenečeni nad hitrostjo postavitve spletne strani in nad strokovnostjo osebja. Vsekakor so podjetje vredno zaupanja. Skratka, odlična izkušnja.
Petra Grum, direktorica J.C. BERLITZ
Naše izkušnje z Alianso 54 so odlične. Polni so svežih idej in inovativnih rešitev. Všeč nam je njihova kreativnost, bujna domišlija, pogum, odlične ideje in vizualne rešitve.