Nastavitve piškotkov
banner
Prednosti optimizacije
  • najvišje pozicije v iskalnikih
  • prepoznavnost znamke
  • povečan obisk na strani
  • globalna razširitev poslovanja

e-Novice

Zaupajte nam vaš e-naslov in vsak mesec vam bomo dostavili novice, namige in aktualno ponudbo.

Tagi
 

SEO: Optimizacija spletnih strani

Nujen poseg za vsakogar, ki se želi izpostaviti na spletu, neomejenem tržišču. SEO oz. optimizacija spletnih strani je proces, kjer vam zagotovimo, da kar največ obiskovalcev in kupcev obišče vašo spletno stran pred spletno stranjo konkurenta. Profesionalna optimizacija spletne strani zagotavlja višjo pozicijo spletne strani pri iskalnih zadetkih, posledično pa močno poveča tudi vidnost in obisk spletne strani.

Analiza


Dejstva pri vaši odločitvi za optimizacijo spletnih strani:
  • 98% uporabnikov spleta išče informacije preko spletnih iskalnikov, kot so Google, Yahoo!, MSN Live in Najdi.si
  • več kot 90% obiskovalcev na spletne strani prihaja direktno iz spletnih iskalnikov
  • 81% spletnih uporabnikov si ogleda le prvo stran rezultatov iskalnih zadetkov v iskalniku

...ali vas najdejo?


Lahko vam pomagamo!

Smo podjetje, ki v nenehni povezavi s tujimi strokovnjaki zagotavlja svojim naročnikom najvišje pozicije v spletnih iskalnikih glede na izbrane iskalne ključne besede ali jezikovno področje. Samo kvalitetna optimizacija internet strani vam omogoča, da posežete po največji izpostavljenosti vaše spletne strani na željenih spletnih iskalnikih. Naše prednosti optimizacije strani presegajo pričakovanja.

S pomočjo natančne analize vseh pomembnejših parametrov, ki vplivajo na položaj spletnih strani pri spletnih iskalnikih vam svetujemo kako najbolje izkoristiti splet kot vaše tržišče.

Spletni marketing v današnjih časih presega vse meje pričakovanega in tako smo ponosni na dejstvo, da smo sicer majhni, ampak veliki pri dosegi ciljev in rezultatov. Optimizacijo svojih spletnih strani so nam zaupala že podjetja največjega formata.

Svetujemo vam pri izbiri ciljanih ključnih besed, priredimo vsebine vaših spletnih strani in izvedemo postopek optimizacije samih strani. Za tem pričnemo z obširnejšim postopkom 'off-site' optimizacije, s katero ciljamo na najvišja prikazna mesta v izbranih spletnih iskalnikih.

 

Mnenja naših naročnikov
Sandra Blagojević, L.I.F.E. Institute
Najboljša poslovna odločitev, ki smo jo sprejeli je bila sodelovanje z uigranim teamom strokovnjakov Aliansa 54, ki so nam z veseljem in predvsem hitro odgovorili in ponudili za nas najprimernejšo rešitev problema. Na podlagi dosedanjih izkušenj lahko pohvalimo njihovo izjemno odzivnost, natančnost in predvsem pristno pripravljenost iskanja skupnih rešitev. Z veseljem ugotavljamo občutno povečano povpraševanje po naših storitvah ter pozitiven odziv strank na obliko in preglednost programa. Hvala za pomoč.
Sonja Teodorović, direktorica EKO ORGANIKA GROUP
Podjetje Aliansa 54 nam je ponudilo vrhunsko storitev po izredno ugodni ceni. Zelo pozitivno smo bili presenečeni nad hitrostjo postavitve spletne strani in nad strokovnostjo osebja. Vsekakor so podjetje vredno zaupanja. Skratka, odlična izkušnja.
Petra Grum, direktorica J.C. BERLITZ
Naše izkušnje z Alianso 54 so odlične. Polni so svežih idej in inovativnih rešitev. Všeč nam je njihova kreativnost, bujna domišlija, pogum, odlične ideje in vizualne rešitve.