Nastavitve piškotkov
Prednosti vzdrževanja
  • strokovna izvedba
  • prihranek časa
  • zanesljivost
  • rentabilnost

e-Novice

Zaupajte nam vaš e-naslov in vsak mesec vam bomo dostavili novice, namige in aktualno ponudbo.

Tagi
 

Naši produkti


APLIKACIJA ZA PREVAJALCE

Dovršena aplikacija za avtomatiziran izracun cene prevoda oz. lekture na osnovi naložene datoteke. Aplikacija vsebuje administratorski vmesnik, ki omogoca urejanje cen in pogojev prevajalskih in lektorskih storitev.


ALIANSA ADMINKA PRO

Razvili smo multifunkcijski CMS (Content Management Sistem) oz. administratorski vmesnik za urejanje spletnih strani in trgovin, ki je prejel najvišje ocene iz strani stroke. Ponaša se z izredno zmogljivostjo, enostavno uporabo in neomejeno možnostjo nadgradnje in vključevanja poljubnih funkcij.

TRANSORT 1.0 Premium

Nadzor distribucije z realnočasnim in interaktivnim 3D prikazom nakladalne površine in tovora - z uporabo umetne inteligence, je sedaj na voljo kot produkt, ki ga lahko kupite pri našem podjetju. Program vsebuje vse osnovne funkcije za vodenje in nadzorovanje distribucijske službe, kjer je prioritetna naloga maksimalna optimizacija poslovne logistike v transportu.
Nadzor distribucije
SKUPINSKI NAKUPI

Razvili smo platformo za vse bolj zaželjene skupinske nakupe. Aplikacija omogoča popolni nadzor nad prodajo, kuponi, statistiko, ter omogoča karseda enostavno administracijo.
skupinski nakupi


Mnenja naših naročnikov
Sandra Blagojević, L.I.F.E. Institute
Najboljša poslovna odločitev, ki smo jo sprejeli je bila sodelovanje z uigranim teamom strokovnjakov Aliansa 54, ki so nam z veseljem in predvsem hitro odgovorili in ponudili za nas najprimernejšo rešitev problema. Na podlagi dosedanjih izkušenj lahko pohvalimo njihovo izjemno odzivnost, natančnost in predvsem pristno pripravljenost iskanja skupnih rešitev. Z veseljem ugotavljamo občutno povečano povpraševanje po naših storitvah ter pozitiven odziv strank na obliko in preglednost programa. Hvala za pomoč.
Sonja Teodorović, direktorica EKO ORGANIKA GROUP
Podjetje Aliansa 54 nam je ponudilo vrhunsko storitev po izredno ugodni ceni. Zelo pozitivno smo bili presenečeni nad hitrostjo postavitve spletne strani in nad strokovnostjo osebja. Vsekakor so podjetje vredno zaupanja. Skratka, odlična izkušnja.
Petra Grum, direktorica J.C. BERLITZ
Naše izkušnje z Alianso 54 so odlične. Polni so svežih idej in inovativnih rešitev. Všeč nam je njihova kreativnost, bujna domišlija, pogum, odlične ideje in vizualne rešitve.