Nastavitve piškotkov
Prednosti
  • kreativne rešitve
  • vrhunska storitev
  • strokovno svetovanje
Tagi
 

Medijsko načrtovanje in medijski zakup

Za vas izvedemo medijsko načrtovanje oz. planiranje na osnovi skrbnih analiz ter končnih ciljev. Predvidena sredstva se trudimo kar se da učinkovito pretopiti v končni rezultat. Spremljamo vašo konkurenco, kakor tudi spremljemo medije in navade vaše ciljne publike, na podlagi pridobljenih rezultatov raziskav in analize pa iščemo vedno nove, sveže poti do odzivnosti vaših kupcev.

Strateško medijsko načrtovanje je eden ključnih elementov prodorne in uspešne oglaševalske akcije, ki v sožitju z odličnimi komunikacijskimi rešitvami prinaša uspeh. Večno vprašanje kar se da največjega izkoristka predvidenih sredstev postavljamo v središče 'win-win' strategije. Optimiziramo vsak korak in se predajamo toku trenutnih tržnih trendov in dogajanj, ter naš pogled usmerjamo tudi v prihodnost.

Zakup medijskega prostora zahteva precejšno mero poznavanja medijev, vpeljanih kontaktov in pogajalskih sposobnosti. Omogočimo vam najugodnejše pogoje zakupa in za vas medijski prostor tudi zakupimo.

Medijsko načrtovanje in medijski zakup z nami na varni poti do vidnejših keativnih rešitev, ki prenašajo močnejša sporočila in utrjujejo vašo blagovno znamko na trgu.

Mnenja naših naročnikov
Sandra Blagojević, L.I.F.E. Institute
Najboljša poslovna odločitev, ki smo jo sprejeli je bila sodelovanje z uigranim teamom strokovnjakov Aliansa 54, ki so nam z veseljem in predvsem hitro odgovorili in ponudili za nas najprimernejšo rešitev problema. Na podlagi dosedanjih izkušenj lahko pohvalimo njihovo izjemno odzivnost, natančnost in predvsem pristno pripravljenost iskanja skupnih rešitev. Z veseljem ugotavljamo občutno povečano povpraševanje po naših storitvah ter pozitiven odziv strank na obliko in preglednost programa. Hvala za pomoč.
Sonja Teodorović, direktorica EKO ORGANIKA GROUP
Podjetje Aliansa 54 nam je ponudilo vrhunsko storitev po izredno ugodni ceni. Zelo pozitivno smo bili presenečeni nad hitrostjo postavitve spletne strani in nad strokovnostjo osebja. Vsekakor so podjetje vredno zaupanja. Skratka, odlična izkušnja.
Petra Grum, direktorica J.C. BERLITZ
Naše izkušnje z Alianso 54 so odlične. Polni so svežih idej in inovativnih rešitev. Všeč nam je njihova kreativnost, bujna domišlija, pogum, odlične ideje in vizualne rešitve.