Nastavitve piškotkov
banner
Aktualno
Dodali smo svoj prispevek k dvigu slovenskega gospodarstva - znižali smo cene paketov do več kot 50% vrednosti... BERI VEČ >
e-Novice

Zaupajte nam vaš e-naslov in vsak mesec vam bomo dostavili novice, namige in aktualno ponudbo.

Tagi
 

Izjave narocnikov

Sandra Blagojevic, direktorica L.I.F.E. Institute

Najboljša poslovna odlocitev, ki smo jo sprejeli je bila sodelovanje z uigranim teamom strokovnjakov Aliansa 54, ki so nam z veseljem in predvsem hitro odgovorili in ponudili za nas najprimernejšo rešitev problema. Na podlagi dosedanjih izkušenj lahko pohvalimo njihovo izjemno odzivnost, natancnost in predvsem pristno pripravljenost iskanja skupnih rešitev. Z veseljem ugotavljamo obcutno povecano povpraševanje po naših storitvah ter pozitiven odziv strank na obliko in preglednost programa. Hvala za pomoc.

Sonja Teodorović, direktorica EKO ORGANIKA GROUP

Podjetje Aliansa 54 nam je ponudilo vrhunsko storitev po izredno ugodni ceni. Zelo pozitivno smo bili preseneceni nad hitrostjo postavitve spletne strani in nad strokovnostjo osebja. Vsekakor so podjetje vredno zaupanja. Skratka, odlicna izkušnja.

Petra Grum, direktorica jezikovnega centra BERLITZ

Naše izkušnje z Alianso 54 so odicne. Polni so svežih idej in inovativnih rešitev. Všec nam je njihova kreativnost, bujna domišlija, pogum, odlicne ideje in vizualne rešitve.

Ana Horvat, direktorica potovalne agencije AD Eko

Podjetje Aliansa 54 nas je navdušilo s svojim profesionalnim odnosom in kreativnimi rešitvami. Z njihovo pomocjo smo uresnicili našo idejo o edinstvenem turisticnem portalu, katerega bomo lahko v prihodnosti tudi nadgrajevali. Veselimo se dolgorocnega sodelovanja z zanesljivim partnerjem.

Aleš Budna, vodja prodaje SYLUX d.o.o.

Smo eden vodilnih uvoznikov in ponudnikov svetilne tehnike na Slovenskem trgu, kar zahteva nenehno tržno prilagajanje in sprotne tržne aktivnosti. Pri Aliansi 54 ste s svojo kreativnostjo dosegli, da razmišljamo drugace in popolnoma zaupamo vašim predlogom.

Nino Pevec, direktor BMS

Priznam da verjetno spadam med zahtevne narocnike, a ste me prijetno presenetili s hitro odzivnostjo in visokim ‚know.how'. Me veseli, da se lahko zanesemo na enega partnerja kar se tice spleta, oblikovanja in oglaševanja naše blagovne znamke, saj ste doslej vse opravili z odliko, ni kaj.

Miranda Teller, vodja marketinga blagovne znamke ANSARADA

V naše delo ste vnesli entuziazem in sigurnost, sodelovanje z Alianso 54 je pa nadvse simpaticno. Cenimo vaše zavzemanje za najugodnejše in efektivne rešitve, za katere idej vam zlahka ne zmanjka.

Mare Temlin, predsednik organizacije ROCK MACHINE

Vajeni smo bili sladkih nagovorov preteklih agencij s katerimi smo sodelovali na podrocju trženja, a smo pri vas prvic zacutili povezanost in sinergijo. Odlicne ideje, prvovrstna izvedba in velika mera znanja so zagotovo vaše prednosti.

... in mnogi drugi narocniki, ki zahtevajo vrhunsko storitev, najvišjo vrednost za denar in strokovno svetovanje na podrocju trženja, vodenja in pozicioniranja blagovne znamke, multimedije in it storitev.

Na kreativen način ustrežemo vsaki vaši še tako zahtevni želji.