Nastavitve piškotkov
banner
Aktualno
Dodali smo svoj prispevek k dvigu slovenskega gospodarstva - znižali smo cene paketov do več kot 50% vrednosti... BERI VEČ >
e-Novice

Zaupajte nam vaš e-naslov in vsak mesec vam bomo dostavili novice, namige in aktualno ponudbo.

Tagi
 

Gostovanje in domene

Nudimo vam vrhunsko storitev gostovanja vaše spletne aplikacije na hitrem, zanesljivem in varnem slovenskem strežniku. Hkrati vam nudimo varnostne kopije in učinkovito tehnično podporo.
Zaprisegamo na brezhibnost!

Spletno gostovanje

Gostovanje


Domene

Svetujemo pri izboru spletne domene in domeno za vas tudi zakupimo, ter jo vzdržujemo.

Zakup spletnih domen domenskih končnic:

.si .com .net .eu .info .eu .mobi .tv .org .biz .tel ter ostalih.


SSL certifikati - varnost na prvem mestu

certifikati

Z namestitvijo SSL certifikata do pridobitve uporabnikovega zaupanja. Ne dovolite, da uporabniki zapuščajo vaše spletne strani zaradi dvomov o varnosti.

Mnenja naših naročnikov
Sandra Blagojević, L.I.F.E. Institute
Najboljša poslovna odločitev, ki smo jo sprejeli je bila sodelovanje z uigranim teamom strokovnjakov Aliansa 54, ki so nam z veseljem in predvsem hitro odgovorili in ponudili za nas najprimernejšo rešitev problema. Na podlagi dosedanjih izkušenj lahko pohvalimo njihovo izjemno odzivnost, natančnost in predvsem pristno pripravljenost iskanja skupnih rešitev. Z veseljem ugotavljamo občutno povečano povpraševanje po naših storitvah ter pozitiven odziv strank na obliko in preglednost programa. Hvala za pomoč.
Sonja Teodorović, direktorica EKO ORGANIKA GROUP
Podjetje Aliansa 54 nam je ponudilo vrhunsko storitev po izredno ugodni ceni. Zelo pozitivno smo bili presenečeni nad hitrostjo postavitve spletne strani in nad strokovnostjo osebja. Vsekakor so podjetje vredno zaupanja. Skratka, odlična izkušnja.
Petra Grum, direktorica J.C. BERLITZ
Naše izkušnje z Alianso 54 so odlične. Polni so svežih idej in inovativnih rešitev. Všeč nam je njihova kreativnost, bujna domišlija, pogum, odlične ideje in vizualne rešitve.