Nastavitve piškotkov
banner
Aktualno
Dodali smo svoj prispevek k dvigu slovenskega gospodarstva - znižali smo cene paketov do več kot 50% vrednosti... BERI VEČ >
Tagi
 

Aktualno

November 2012: Alansa 54 Red Helmet Party

Tudi v tem letu je Aliansa 54 pripravila že tradicionalno božično zabavo ob zaključku poslovnega leta, kjer smo se zaposleni neizmerno zabavali v sproščenem vzdušju s poslovnimi partnerji, naročniki in prijatelji agencije. Uspehe slavimo skupaj!

PartyPartyPartyPartyPartyPartyPartyParty

Oktober 2012: Znižane cene paketov

Dodali smo svoj prispevek k dvigu slovenskega gospodarstva - znižali smo cene paketov izdelave spletnih strani in izdelav spletnih trgovin. Izkoristite priložnost za odskočno desko v svet e-poslovanja na vrhunskem nivoju (zagotovilo najugodnejše cene za primerljivo storitev na slovenskem tržišču!).

Februar 2012: Pokrovitelji slovenskega prvenstva 'Power-lifting 2011

Smo uradni pokrovitelj slovenskega prvenstva v power-liftingu (tekmovanje v dvigovanju uteži). Ljudje ki prestavljajo meje verjetnega – let the stongest man win!

Januar 2011: Pokrovitelji ekipe kluba štirikolesnikov K4K

Vedno z veseljem podpremo aktivnosti, ki presegajo vsakdanjo sivino povprečnosti. Smo uradni pokrovitelj ekipe kluba štirikolesnikov K4K, ki se uspešno uveljavlja na tekmovanjih doma in v tujini.


Mnenja naših naročnikov
Sandra Blagojević, L.I.F.E. Institute
Najboljša poslovna odločitev, ki smo jo sprejeli je bila sodelovanje z uigranim teamom strokovnjakov Aliansa 54, ki so nam z veseljem in predvsem hitro odgovorili in ponudili za nas najprimernejšo rešitev problema. Na podlagi dosedanjih izkušenj lahko pohvalimo njihovo izjemno odzivnost, natančnost in predvsem pristno pripravljenost iskanja skupnih rešitev. Z veseljem ugotavljamo občutno povečano povpraševanje po naših storitvah ter pozitiven odziv strank na obliko in preglednost programa. Hvala za pomoč.
Sonja Teodorović, direktorica EKO ORGANIKA GROUP
Podjetje Aliansa 54 nam je ponudilo vrhunsko storitev po izredno ugodni ceni. Zelo pozitivno smo bili presenečeni nad hitrostjo postavitve spletne strani in nad strokovnostjo osebja. Vsekakor so podjetje vredno zaupanja. Skratka, odlična izkušnja.
Petra Grum, direktorica J.C. BERLITZ
Naše izkušnje z Alianso 54 so odlične. Polni so svežih idej in inovativnih rešitev. Všeč nam je njihova kreativnost, bujna domišlija, pogum, odlične ideje in vizualne rešitve.